Metropolitan Life are un nou CEO în România

Din 1 octombrie, după primirea aprobărilor din partea autorităților, Carmina Dragomir va prelua funcţia CEO de la Emilia Bunea, care a condus operaţiunile Metropolitan Life din România în ultimii trei ani.

Carmina Dragomir se alătură Metropolitan Life România după ce a fost Deputy CEO & COO al MetLife Italia, în ultimii trei ani. Din noua sa funcție, îi va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head MetLife, Europa Centrală și de Vest. Experiența sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 și include poziții de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România. „Este o reală oportunitate să mă întorc la ceea ce consider a fi una dintre piețele cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune. Consider că Metropolitan Life poate juca un rol esențial în modelarea viitorului pieței de asigurări din România și sunt onorată să conduc o echipă formată din unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu”, declară Carmina Dragomir.

Emilia Bunea a condus operaţiunile Metropolitan Life din 2014, timp în care a consolidat operaţiunile companiei pe plan local. „În ultimii trei ani, am crescut în mod semnificativ ponderea produselor de protecție, gradul de conștientizare asupra brand-ului la nivel local şi implicarea angajaților atât pe plan local, cât şi la nivel mondial”, spune Emilia Bunea.

Parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, Metropolitan Life își desfășoară activitatea de peste 18 ani în România. Metropolitan Life deservește două milioane de clienți, care beneficiază de asigurări de viață și pensii private, și are o echipă de 170 de angajați și 500 de agenți. Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., care, prin subsidiarele și afiliații săi, este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Înființată în 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de țări și deține poziții de conducere în piețe din SUA, Japonia, America Latină, Asia, Europa and Orientul Mijlociu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close