Microsoft România va avea un nou director de Marketing și Operațiuni, din decembrie

Din 1 decembrie, Daniel Rusen va prelua rolul de director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România.

Daniel Rusen s-a alăturat Microsoft România în 2011, ca Product Marketing Manager, iar un an mai târziu a preluat funcția de Distribution Lead, cu misiunea de a conduce partenerii de afaceri ai companiei într-un proces de transformare profundă în direcția serviciilor de cloud.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În ultimii trei ani, a condus echipa de soluții de business integrate în Cloud din poziția de Business Group Lead, cu misiunea de a asigura sinergia între marketing și operațiuni, și și-a concentrat activitatea pe obiectivele de afaceri ale companiei pe piața din România – adopția serviciilor de cloud ca parte a democratizării accesului la tehnologie pentru companii, inclusiv produse și servicii cloud de notorietate pe piața globală, precum Azure sau Office 365. Cu o experiență de afaceri de peste 17 ani în telecomunicații și IT și pasionat de tehnologie încă din timpul anilor de studiu la Insitutului Politehnic București, Daniel Rusen își va conduce echipa în eforturile de a accelera procesul transformării digitale pe toate segmentele de pe piața din România.

Bogdan Popescu, cel de la care Daniel Rusen va prelua noua funcție, se va alătura, din 1 decembrie, echipei Enterprise CEE, în calitate de CEE Enterprise Sales Excellence Director și Head of Strategic Enterprise Initiatives, și va fi responsabil de operațiunile departamentului Commercial Enterprise Business din Europa Centrală și de Est. În ultimele patru luni, Bogdan Popescu a asigurat și rolul de General Manager interimar la Microsoft România, până la numirea Violetei Luca în această funcție. Cariera sa a început la Shell, unde a activat timp de 15 ani, și a continuat în METRO Group pentru care a lucrat cinci ani. În zece din cei peste 25 de ani de activitate a lucrat în afara țării (Olanda, Spania, Bulgaria).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close