Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursală în România

Prima sucursală locală a companiei Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, întărește prezența brandului pe piața din România.

În 2017, cota de vânzări a companiei a fost de circa zece milioane de euro și totaliza zece la sută din piața locală de sisteme de climatizare. În ultimii ani, Mitsubishi Electric și-a dublat cota de piață pentru produse electrice de acest gen, iar în 2018 estimează o creștere suplimentară a vânzărilor. „Am decis să consolidăm prezența Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piața locală a înregistrat în ultimii ani o evoluție spectaculoasă. Mai mult decât atât, economia locală a crescut mult și considerăm că avem condiții favorabile pentru consolidarea prezenței brandului”, declară Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La nivel global, Mitsubishi Electric are o tradiție de aproape un secol în dezvoltarea soluțiilor industriale și casnice, în diverse domenii de activitate, ce includ dezvoltarea, producerea și vânzarea echipamentelor electrice și electronice folosite în procesarea și comunicarea informațiilor, dezvoltarea spațială și comunicații prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport și echipamente de construcții.

Mitsubishi Electric  Europe B.V., prin Mitsubishi Electric Living Environmental Systems activează, de peste 30 de ani, în domeniul climatizării. „Mitsubishi Electric se bucură, de mulți ani, de o prezență puternică pe piața românească. Prin noua sucursală din București, ne reconfirmăm angajamentul în regiune și marcăm începutul unei noi creșteri în Europa de Est”, afirmă Yoji Saito, președinte și CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are o activitate extinsă în domeniul instalațiilor de aer condiționat, încălzire și tratare a aerului. Proiectează soluții complete pentru orice utilizare imaginată, de la locuințele rezidențiale independente la cele centralizate, de la hoteluri și restaurante la SPA-uri, de la mici clădiri de apartamente la complexuri rezidențiale, de la muzee la bănci sau birouri. Compania este prezentă în România din 1990, printr-o rețea de distribuitori.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close