Modpack System a deschis un sediu nou în Marea Britanie

Compania ploieșteană Modpack System, unul dintre furnizorii de vârf, la nivel național, de servicii de ambalare industrială pentru export și relocare industrială, a făcut un nou pas în internaționalizarea afacerii, odată cu deschiderea sediului din Liverpool, Marea Britanie.

Printre invitații la inaugurarea sucursalei din Marea Britanie s-au numărat, alături de Valentin și Bogdan Mălăescu, fondatorii și acționarii Modpack System, Dan Mihalache, ambasadorul României în Marea Britanie, Andreea Berechet, consul general al României la Manchester, Viorel Răducănescu, consul onorific al României la Liverpool, Neil McGregor, vicepreședinte, Camera de Comerț Marea Britanie-România, Paula Basnett, președinte, Camera de Comerț Wirral, Phil Davies, consilier local, coordonator al Consiliului Wirral, șef al Comisiei de Dezvoltare Economică și Cultură.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Marea Britanie este una dintre piețele prioritare pentru Modpack System. Potrivit CEO-ului companiei, Valentin Mălăescu, obiectivul este acela de a se adresa tuturor companiilor britanice care cauta un furnizor de încredere pentru ambalaje pentru export, relocări industriale și servicii de transport de mărfuri multimodale. „Compania noastră a acordat întotdeauna o atenție deosebită pieței din Anglia și dezvoltării sale economice, și a început deja să-si ofere serviciile mai multor companii din această regiune. Noul nostru sediu din Marea Britanie vine ca răspuns la cererile de servicii integrate de export, pe care le primim din aceasta țară. Ne bazăm pe resursele și experiența noastră profesională, și ne propunem să ajutăm companiile din Marea Britanie să-și acopere toate nevoile logistice și să contribuie la îmbunătățirea standardelor serviciilor de export integrate moderne”, declară Valentin Mălăescu.

Înainte de deschiderea sediului din Liverpool, Modpack System opera din trei locații din Europa – Praga, Ploiești și Cluj-Napoca. Compania oferă servicii personalizate si flexibile, pentru toți clienții, indiferent de industria din care activează. Cu peste zece ani de experiență și o echipă de peste 100 de angajați, Modpack furnizează servicii de relocare industrială, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesională pentru export și management de proiect. Dorința conducerii Modpack System este să devină principalul furnizor tip One Stop Shop de servicii integrate de logistică.

Toate soluțiile sale de ambalare sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde industriale de calitate. Ambalajele produse de Modpack System sunt certificate ISO 9001: 2015 (din iunie 2014), recertificate ISO 9001 (iunie 2017, fără observații sau neconformări), certificate ISO 14001: 2015 (iunie 2017), BS OHSAS 18001: 2007 (iunie 2017) și ISPM15 (Standarde Internaționale pentru măsuri fitosanitare). În plus, Modpack System este prima companie cu capital românesc, ce are un sistem integrat de management.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close