Mona Nicolici, ambasadoarea României în Săptămâna europeană a competențelor profesionale

Manager de Sustenabilitate la OMV Petrom România, Mona Nicolici a fost selectată în calitate de Ambasadoare a României pentru Săptămâna europeană a competențelor profesionale, din 5-9 noiembrie.

Organizată de Comisia Europeană, Săptămâna va cuprinde sute de evenimente în țările UE, pentru a sublinia avantajele pe care educația și formarea profesională le oferă cetățenilor de toate vârstele. „Descoperă-ți talentul!” este motto-ul campaniei, iar Mona Nicolici își propune să demonstreze că educația și formarea profesională, ca și programele de ucenicie, reprezintă o alegere inteligentă, care generează locuri de muncă de calitate și duce la creșterea perspectivelor de angajare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mona Nicolici face parte dintr-un grup de Ambasadori care s-au oferit răspândească mesajul în țările lor de origine despre educația și formarea profesională. „Competențele profesionale și programele de ucenicie vă pot ajuta să vă descoperiți talentul și slujba mult visată. Ele pot deschide uși către profesii și meserii – electrician, inginer, tâmplar, designer, muzician, specialist în vânzări, stilist, pentru a menționa doar câteva. Lista de posibilități este interminabilă. Și, nu uitați, educația și formarea profesională reprezintă o oportunitate pentru toate grupele de vârstă – niciodată nu este prea târziu pentru a învăța”, spune Mona Nicolici.

By 

Email Newsletter

Close