Moneycorp România are un nou director general

La un an și jumătate după ce Moneycorp a devenit operațională în România, expertul internațional în plăți și schimburi valutare l-a promovat pe Cosmin Bucur în funcția de director general al sucursalei locale, odată cu încheierea mandatului lui Johan Gabriels.

Cosmin Bucur are o experiență de peste 20 de ani pe piețele financiare. A ocupat poziții de top management în ABN AMRO/RBS și Banca Comercială Carpatica, și face parte din echipa Moneycorp România de la înființare. În prezent este director executiv.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Este motivant să vedem că eforturile noastre de a educa piața locală în domeniul transferurilor și plăților online, și de a deservi o cotă semnificativă a pieței din România, sunt răsplătite. Clienții sunt receptivi la oferta noastră, care are la bază o tehnologie avansată, servicii de calitate superioară și costuri competitive. Cu echipa noastră motivată, cu experiența relevantă și reputația ireproșabilă, vom continuă să ne dezvoltăm și să asigurăm succesul afacerii. Pentru a fi competitivi, vom aduce o și mai mare transparență și vom genera posibilități sporite de alegere, al căror beneficiar final va fi, fără îndoială, mediul de afaceri. Suntem bucuroși să fim unul dintre primii jucători în acest proces, în România și în regiune”, declară Cosmin Bucur.

Potrivit lui Nick Huslehurst, CFOO al grupului Moneycorp, deschiderea sucursalei din România a reprezentat un pas important în implementarea strategiei de expansiune a grupului, iar echipa Moneycorp România a atins obiectivele fazei de startup. „A reușit să promoveze cu succes brandul, noul model de afaceri, și a asigurat creșterea susținută a  portofoliului de clienți. Portofoliul actual este reprezentat de peste 450 companii și persoane fizice. Suntem pregătiți să trecem la etapa următoare, de consolidare și dezvoltare. Echipa locală va asigura în viitor și acoperirea regională, în linie cu strategia noastră și cu obiectivele inițiale”, arată Nick Huslehurst.

Timp de peste 35 de ani, grupul Moneycorp, una dintre cele mai mari instituții de plată din lume, a ajutat clienții să economisească timp și bani prin intermediul plăților valutare și internaționale. Clienții au posibilitatea să efectueze tranzacțiile utilizând o platformă integrată online și pot folosi expertiza echipei în managementul riscului valutar și instrumentele de protecție împotriva volatilității cursului de schimb. În ultimele luni, grupul Moneycorp a continuat extinderea internațională, cu achiziții în SUA, Brazilia și Marea Britanie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close