mytaxi, grupul ce deține Clever Taxi, va avea un nou CEO

Din 16 aprilie, Marc Berg va fi noul CEO mytaxi, o companie cu o creștere fulminantă în ultimele 18 luni.

În 2017, mytaxi a ajuns la 75 de milioane de curse, cu o creștere de 337 la sută față de anul precedent, iar numărul utilizatorilor activi a ajuns la 11 milioane (cu 194 la sută mai mult față de 2016). Sub conducerea lui Andrew Pinnington, compania s-a transformat dintr-un jucător local în Germania în lider european pe piața de servicii e-hailing.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Andrew Pinnington a renunțat la poziția de CEO după achiziționarea Hailo, Clever Taxi și Beat, dar rămâne în continuare implicat în business, pentru a se asigura că tranziția către succesorul Marc Berg se va face ușor și eficient. Acesta este CEO-ul Klarna Group, lider în furnizarea de servicii securizate de plată online. Ocupă această poziție din 2016, iar compania a avut o creștere dinamică sub conducerea sa în DACH (Germania, Austria, Elveția). Marc Berg fost responsabil și pentru achizițiile strategice ale companiei.

În completarea background-ului din domeniile banking și e-commerce, a ocupat funcții de conducere în alte companii digitale cu creștere rapidă. „Marc este un strateg experimentat și un executiv digital de încredere. Sunt convins că va amplifica în continuare creșterea enormă pe care compania a văzut-o în ultimul an și că va transforma organizația într-un jucător global în mobilitatea urbană”, declară Stephan Unger, președinte al Consiliului de Supraveghere și membru al Daimler Financial Services Board.

Alături de Beat și Clever Taxi, mytaxi operează în 70 de orașe din Europa și America de Sud, cu peste 120.000 de șoferi înregistrați. În 2018, strategia de dezvoltare se concentrează pe îmbunătățirea relațiilor cu șoferii și clienții, și pe găsirea de soluții satisfăcătoare pentru ambele părți.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close