NN Asigurări de Viață are un nou Chief Sales Officer

De luna aceasta, NN Asigurări de Viață își consolidează echipa executivă prin numirea lui Juan Canellas Balanza în poziția de Chief Sales Officer.

Noul Chief Sales Officer are o experiență în definirea și implementarea operațiunilor de vânzări și în conducerea de echipe extinse de vânzări, atât în cadrul grupului NN, cât și în alte companii europene. Juan Canellas Balanza are experiență și în digitalizarea proceselor de vânzări, un pilon-cheie al strategiei NN Asigurări de Viață pentru următorii ani. „Din poziția de Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață, misiunea mea va fi să contribui la consolidarea poziției NN pe piața locală și la stimularea dezvoltării pieței de asigurări de viață și sănătate din România, pentru a sprijini românii să-și asigure și protejeze viitorul financiar”, declară Juan Canellas Balanza.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de a se alătura echipei de conducere a NN Asigurări de Viață, Juan Canellas Balanza a ocupat, în ultimii trei ani, poziția de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, și a avut un rol-cheie în consolidarea vânzărilor de asigurări de viață cu componentă de protecție și în extinderea canalelor de distribuție ale companiei. Cu o experiență profesională de peste 23 de ani, s-a alăturat echipei NN în anul 2000 și a deținut de atunci mai multe poziții de management în cadrul NN în Spania și în Olanda. A absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare în management de marketing și comercial, și și-a continuat studiile cu un EMBA în cadrul Instituto de Empresa (IE).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close