NN Asigurări de Viață are un nou CEO

Anna Grzelonska, în prezent Chief Operating Officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numită în funcția de CEO al NN Asigurări de Viață.

Mandatul său va începe din 1 iulie. Anna Grzelonska îl înlocuiește pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia, din 1 aprilie. Anna Grzelonska face parte din echipa NN din 2008. A ocupat poziția de Marketing Services and Communications Director și a avut responsabilități în aria comercială a organizației până în 2014, când a fost numită Chief Operating Officer (director de operațiuni) al Nationale Nederalanden din Polonia. În această poziție, a avut un rol cheie în strategia orientată pe crearea de experiențe relevante pentru clienți și în repoziționarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viață din Polonia.

De-a lungul anilor, Anna Grzelonska a acumulat vaste cunoștințe despre piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est, a fost un promotor al schimbării în organizație și a avut realizări recunoscute în stabilirea și implementarea, alături de echipa sa, a strategiei companiei. În calitate de director general al NN Asigurări de Viață, va conduce echipa locală și se va concentra pe continuarea dezvoltării companiei și întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piața din România.

De 20 de ani, de când este prezentă pe piața din România, NN oferă soluții financiare (asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative) pentru 2,2 milioane de clienți.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close