NN Pensii are un nou CEO

Din 9 octombrie, Andreea Pipernea a fost numită în funcția de CEO al NN Pensii. Mandatul său este supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară.

Noul CEO al NN Pensii are o experiență extinsă de peste 17 ani în domeniul bancar. Și-a început cariera la ABN Amro Bank și a deținut, de-a lungul timpului, mai multe funcții de conducere, în divizii de management al riscului, dezvoltare a business-ului și corporate banking. Anterior, a fost vicepreședinte al diviziei de corporate și investment banking din cadrul Citibank România.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cu specializare în finanțe și bănci, Andreea Pipernea și-a completat studiile cu un doctorat la Bucharest School of Finance (DOFIN), din cadrul aceleiași instituții, și, ulterior, cu un EMBA la ASEBUSS și Kennesaw State University din Atlanta, Georgia.

În perioada mandatului său de CEO, Andreea Pipernea va continua să dezvolte strategia NN Pensii alături de echipa companiei și va prelua poziția de vicepreședinte al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), care reprezintă NN Pensii în relația cu autoritățile și cu audiențele externe relevante. Andreea Pipernea o înlocuiește pe Raluca Tintoiu, care își va continua cariera pe plan internațional, în cadrul NN Group.

Raed Arafat, în Top 15 cei mai influenți arabi din lume – după Zidane, dar înaintea soției lui George Clooney, a CEO-ului Renault și a celui mai bogat om din Mexic

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close