NNC Services „exportă” outsourcing-ul românesc în Polonia, după SUA și Austria

Compania de consultanță în marketing B2B a deschis, luna trecută, un nou centru de servicii, ce va deservi, din Varșovia, piața locală și central-europeană.

Acesta este al treilea sediu pe care compania românească îl deschide pe o piață externă, după cele din Viena (Austria) și Boston (SUA). În România, NNC Services funcționează în două locații. NNC Services își întărește astfel poziția pe piața europeană și răspunde solicitărilor locale constante de servicii de consultanță în marketing B2B, mai ales din sectorul IT&C.

Compania cu acționariat în totalitate românesc face acest pas în contextul în care există o convergență a celor două piețe, iar ultimii ani au marcat o evoluție  similară a domeniului de IT&C. Expansiunea apare în contextul împlinirii unui an de la încheierea unui parteneriat strategic între Fundația Pro Progressio, din Polonia, și NNC Services, pentru lansarea comună a platformei OutsourcingPortal.ro, ce deține un rol important în susținerea actorilor industriei de outsourcing din Romania. Relația strânsă cu furnizorii polonezi a început din 2012, când a fost încheiat primul proiect de servicii de generare de leaduri pentru unul dintre cei mai mari furnizori de servicii SAP din Polonia, iar în prezent reunește un portofoliu complex de clienți importanți din zona IT&C.

Dezvoltarea regională, o strategie a NNC Services, este un demers pe care compania și-l asumă pentru următorii ani, mai ales că modelul său de business este unic în regiune. Pentru primul an de activitate pe plan local, compania vizează extinderea portofoliului de clienți și a numărului de angajați pe piața din Polonia și poziţionarea între primii 15 jucători de pe piaţa de profil. Principalele sale avantaje sunt gama completă de servicii de marketing B2B și experiența de peste zece ani în susținerea jucătorilor IT&C europeni.

„Piaţa din Polonia are un potenţial enorm de creştere şi este extrem de competitivă. Suntem conştienţi că un distribuitor modern trebuie să depăşească modelele de afaceri tradiţionale şi să ofere furnizorilor şi partenerilor săi o vastă susţinere în promovarea vânzărilor şi în dezvoltarea soluţiilor IT complete. Tocmai de aceea, plănuim să extindem operațiunile firmei în zonă. Suntem deschizători de drumuri și avem experiența și expertiza necesară pentru a crește semnificativ pe o piață cu care colaborăm de mai bine de cinci ani și pentru care dorim să dezvoltăm în continuare proiecte scalabile. Am decis să venim mai aproape de clienții noștri, să luăm pulsul zilnic la mediul de business local și să acționăm în consecință. Noul centru va deveni un model de excelență pentru NNC, datorită planului nostru ambițios de a face schimb de know-how ce ne va permite să ne îndeplinim, cu o capacitate și mai mare obiectivele noastre de afaceri”, declară Loredana Niculae, CEO NNC Services.

Noul sediu NNC din Varșovia se află în Lumen Office Building, una dintre cele mai faimoase clădiri de afaceri ale capitalei poloneze.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close