Noul pariu al lui Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi: un startup de cyber-security

Mihai Rotaru, co-fondatorul aplicației Clever Taxi, cea mai utilizată platformă de e-hailing din România, investește într-unul dintre cele mai promițătoare startup-uri de pe piață: Appsulate, câștigătorul Start-up Excellence Award la Innovation Labs 2018.

„Am anunțat, încă de când am vândut Clever Taxi, că unul dintre planurile mele este să investesc în startup-uri locale promițătoare, pentru a-mi aduce aportul la dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic. Appsulate mi-a atras atenția prin echipa extrem de bine închegată și prin inovația pe care o propune. Văd un potențial imens în transformarea sa treptată în lider pe zona de cyber-security, mai ales în contextul unui viitor în care mediul muncii migrează tot mai mult spre remote”, declară Mihai Rotaru.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Echipa Appsulate este reprezentată de Alex Negrea și Uli Mittermaier. Startup-ul are sediul central în Boston, iar centrul de dezvoltare efectivă este în București. Appsulate susține organizațiile în combaterea atacurilor cibernetice prin protejarea aplicațiilor web critice cu un scut virtual.

Appsulate permite accesul la aplicații ce conțin date sensibile printr-un spațiu protejat, cu vizibilitate ridicată și protecție împotriva atacurilor tip malware, astfel că împiedică pierderea sau furtul de date. Appsulate rulează în cloud, dar și prin introducerea unui stick USB. Platforma oferă avantaje atât companiilor, cât și angajaților, și facilitează flexibilitatea și autonomia în programul de lucru.

Echipa Appsulate a fost premiată, anul acesta, cu distincția Start-up Excellence Award, în cadrul programului de preaccelerare și mentorat Innovation Labs.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close