O aplicație românească îți anunță instalatorul, zugravul sau avocatul când ai nevoie de el

Tot mai multă lume se plânge că nu mai găsește un instalator bun, un zugrav, un avocat, un dentist sau orice alt tip de prestatori de meserii liberale, când are nevoie. De regulă, acest lucru se întâmplă deoarece prestatorul și clientul nu au un loc comun unde să se întâlnească – primul își postează anunțul, spre exemplu, într-un ziar, iar al doilea îl caută în mediul online sau, chiar dacă se întâlnesc într-un mediu comun, nu întotdeauna unul dintre ei este disponibil.

În acest context, expertul IT Paul Condilă a lansat VreauServicii.ro, prima aplicație românească online ce notifică, în timp real, prestatorul de servicii, prin SMS sau push-notification, pe telefonul mobil, imediat ce un viitor beneficiar postează un anunț de cerere de servicii. Astfel, prestatorii de servicii disponibili pot contacta direct beneficiarul, prin diverse metode practice (e-mail și telefon), dar și prin mesageria privată, fiindcă există posibilitatea transferului de fișiere. Și beneficiarul poate contacta un prestator, prin aceleași canale de comunicare sau prin funcția avansată de căutare.

„Într-o lume în care informația și aspectul vizual au un rol determinant în alegerea pieței-țintă, ca și în atragerea cererii și ofertei, în aproape orice domeniu, aplicația mobilă vreauservicii.ro a fost creată special pentru a se transforma într-o adevărată armă de marketing, în ceea ce privește satisfacerea nevoilor consumatorilor, crearea unor oportunități și posibilități de afaceri a prestatorilor de servicii, și construirea unor relații puternice și durabile între ei. Aplicația nu costă nimic și este disponibilă non-stop în buzunarul nostru, sub formă de website sau aplicație mobilă, care ne alertează instantaneu când vrem să cerem ajutorul unui profesionist”, explică Paul Condilă.

Ce trebuie să faci dacă ești în căutarea unui serviciu

Imediat după înregistrarea pe vreauservicii.ro și completarea profilului personal, toți prestatorii de servicii care oferă serviciul solicitat de utilizatorul-beneficiar vor fi notificați instantaneu. Beneficiarii de servicii vor vedea toți prestatorii din categoria de servicii căutată și din județul indicat, pot contacta prestatorii folosind mesageria privată, telefonul sau email-ul, pot atașa imagini .jpg și .jpeg și au posibilitatea de a deveni la rândul lor prestatori de servicii. Aplicația mobilă poate fi descărcată de aici.

Ce trebuie să faci dacă ești prestator de servicii

Prestatorii de servicii trebuie să se înregistreze pe vreauservicii.ro și să-și completeze profilul cu informații despre serviciile oferite. Vor vedea toate anunțurile adăugate în categoriile selectate în profilul lor, pot interacționa în timp real cu potențialii clienți, prin mesageria privată, telefon sau email, pot atașa fișiere și au posibilitatea de a deveni, la rândul lor, beneficiari de servicii, fiindcă au acces la toate facilitățile pe care le au și aceștia.

Inventatorul aplicației

Paul Condilă este absolvent al Academiei de Studii Economice-Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, promoția 2005. Are 17 ani de experiență în IT și este specializat în baze de date, tehnologii web și rețele. A decis să creeze această aplicație și platformă web, pornind de la o necesitate personală, după ce a trecut prin furcile caudine, în încercarea de a găsi un meseriaș care să-i renoveze apartamentul. S-a întrebat de ce ar avea nevoie pentru a-și simplifica lucrarea, iar apoi a transpus în această aplicație toate facilitățile pe care le-a gândit.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close