O companie cu peste 2.500 de angajați în România s-a listat la Bursa de la New York

Endava a deschis, vineri, 27 iulie, prima zi de tranzacționare a acțiunilor sale la Bursa de la New York, sub simbolul DAVA, după realizarea cu succes a unei Oferte Publice Inițiale (IPO).

Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de tehnologie de ultimă generație, Endava ajută companiile să-și accelereze transformarea digitală, prin utilizarea de abordări inovatoare (Ideation to Production și Distributed Enterprise Agile) în dezvoltarea de produse, platforme și soluții de business.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Listarea la bursă reprezintă un pas firesc în evoluția companiei și le mulțumesc colegilor, clienților și partenerilor, pentru contribuția lor la succesul Endava. Ziua de 27 iulie 2018 marchează o nouă etapă pentru compania noastră și vom continua să dezvoltăm un ecosistem și o cultură bazate pe succes, prin sprijinirea clienților și angajaților Endava în drumul lor spre a deveni liderii de mâine”, declară John Cotterell (foto), CEO Endava.

Endava are peste 4.700 de angajați în centrele sale de livrare la nivel global, dintre care mai mult de jumătate, 2.500 de specialiști, sunt localizați în cele șase sedii din România: Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara. Compania este prezentă și în țări precum Bulgaria, Columbia, Argentina, Uruguay, Venezuela, Moldova, Macedonia și Serbia, și are birouri de vânzări în Germania, Danemarca, Olanda, Marea Britanie și SUA.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close