O companie germană investește 120 de milioane de euro în județul Timiş

Grupul B. Braun, furnizor de produse medicale la nivel mondial, începe lucrările la cel mai mare proiect greenfield al grupului din România, la Sânandrei, judeţul Timiş. Investiţia totală este estimată la 120 de milioane de euro.

Noul proiect va avea o suprafaţă desfăşurată de 37.000 de metri pătrați şi va genera 250 de noi locuri de muncă. „Motivele pentru care am decis să extindem operaţiunile noastre din judeţul Timiş cu o nouă investiţie sunt personalul calificat şi bine instruit, proximitatea unui centru universitar de top şi infrastructura dezvoltată, care permite accesul facil pe pieţele din Europa de Sud-Est. Odată cu finalizarea acestei noi investiţii, România va deveni un centru strategic şi mai puternic pentru B. Braun, în această regiune”, declară Christian Braun, CEO B. Braun în Regiunea Europa de Sud Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Proiectul COMPASS (Complex for Production, Administration, Shared Services and Regional Supplies), anunţat de companie în aprilie 2017, va cuprinde un centru regional de distribuţie, un centru de cercetare-dezvoltare şi servicii ştiinţifice, un centru administrativ şi o nouă fabrică de soluţii perfuzabile.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close