O elevă de la International School of Bucharest obține Premiul Cambridge pentru „cel mai bun rezultat din lume”

Ana Maria Anghel, de la International School of Bucharest (ISB), a obținut o distincție prestigioasă de la Cambridge Assessment International Education, pentru rezultatele deosebite obținute la sesiunea de examinare Cambridge din iunie 2018.

Programul premiilor Cambridge, „Elevi cu rezultate excepționale”, marchează succesul elevilor care susțin examene Cambridge în peste 40 de țări. Ana Maria a primit premiul Cambridge pentru „Cel mai bun rezultat din lume” pentru rezultatul său excepțional la examenul Cambridge A Level de Sociologie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cambridge Assessment International Education ajută elevii să dezvolte un tip de curiozitate informată și o pasiune de lungă durată pentru învățare. Cambridge Pathway le oferă elevilor între vârstele de cinci și 19 ani o cale clară înspre succesul educațional. Școlile pot modela programa după cum își doresc ca elevii lor să învețe, cu o gamă largă de materii și metode flexibile de a le preda. Acest lucru ajută elevii să descopere noi abilități și să-și lărgească orizonturile, și le oferă și abilitățile necesare pentru succesul în viață, la școală, universitate și și în carieră.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close