O firmă IT fondată de doi români, în top 10 companii cu cei mai fericiți angajați din SUA. Salariul mediu: 55 de dolari/oră

Într-un clasament întocmit de site-ul de cariere Comparably, UiPath ocupă locul 6, înaintea unor giganți precum Adobe, Red Bull, eBay, Facebook, T-Mobile sau LinkedIn. Este devansată doar de HubSpot, Netflix, Google, Delta Air Lines și Salesforce.

În urmă cu trei ani, compania înființată de Daniel Dineș și Marius Tîrcă avea zece angajați. Acum sunt peste 1.000. Ei lucrează în birouri din 15 țări. UiPath este evaluată astăzi la trei miliarde de dolari și este compania de software B2B cu cea mai explozivă creștere din lume.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La întocmirea acestui clasament, Comparably a luat în calcul recenziile anonime primite de companiile cu peste 500 de angajați, între septembrie 2017 și septembrie 2018. Pentru a intra în top, fiecare angajator a trebuit să primească cel puțin 50 de recenzii. Per total, peste cinci milioane de persoane, din 45.000 de companii, au participat la acest studiu.

În urma evaluării UiPath, pentru care au răspuns 115 angajați, compania este la cota A+, ceea ce înseamnă că este între primele cinci la sută dintre firmele cu un număr similar de salariați. Angajații de la UiPath sunt extrem de mulțumiți de remunerația lor, ce include salariul, acțiuni și alte beneficii, dar și de echipa din care fac parte. Cei mai mulți cred că ședințele sunt eficiente, iar majoritatea așteaptă cu nerăbdare să interacționeze cu colegii.

Majoritatea angajaților de la UiPath consideră că mediul de lucru este pozitiv și că ritmul de lucru este extrem de rapid. În jur de 40 la sută dintre ei lucrează opt ore sau mai puțin, în timp ce trei la sută petrec la birou mai mult de 12 ore/zi. Salariul mediu anual la UiPath, în SUA, este de 115.670 de dolari, ceea ce înseamnă 55 de dolari/oră. Cea mai mare medie salarială este în departamentul Juridic: 215.642 de dolari.

Daniel Dineș (foto), CEO-ul companiei, a primit un scor de 96/100. Mark Zuckerberg este evaluat de subalternii săi cu 79/100, Sandai Pichai, CEO-ul Google, are 81 de puncte din 100 posibile, Shantanu Narayen, omul care conduce Adobe, are 85 de puncte, în vreme ce Elon Musk, CEO-ul Tesla, companie care nu prinde Top 25, are doar 79 de puncte. „Visul meu a fost să construiesc o companie pentru care mi-ar plăcea să lucrez. Convingerea mea este că locul de muncă ar trebui să fie locul nostru de joacă și am depus eforturi concertate pentru a ne asigura că UiPath este un loc în care angajații se simt inspirați, implicați și fericiți. Faptul că avem o echipă atât de mare și o cultură atât de sănătoasă este cea mai mare realizare a noastră”, spune Daniel Dineș.

Persoanele care vor să se alăture companiei UiPath, în România, pot găsi aici posturile disponibile.

Companiile cu cei mai fericiți angajați din SUA

 1. HubSpot
 2. Netflix
 3. Google
 4. Delta Air Lines
 5. Salesforce
 6. UiPath
 7. LogMeIn
 8. Intuit
 9. LinkedIn
 10. Starbucks
 11. Nevro
 12. Insight Global
 13. T-Mobile
 14. Pegasystems
 15. Fanatics
 16. Facebook
 17. Blizzard Entertainment
 18. eBay
 19. Golden Hippo Media
 20. International Flavors & Fragrances
 21. Workfront
 22. Red Bull
 23. Adobe
 24. Axon
 25. Nvidia
Articolele publicate de AngajatorulMeu.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei, cu link activ.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close