O româncă este noul Brand PR Manager al companiei daneze Bang & Olufsen

Din această lună, Andra Gavrilescu este noul Brand PR Manager al B&O Play Global, un brand al companiei de electronice Bang & Olufsen din Danemarca, al cărui portofoliu include căști, difuzoare și sisteme muzicale.

Potrivit informațiilor afișate pe pagina ei LinkedIn, Andra Gavrilescu a preluat noua slujbă în această lună. „Chiar dacă a fost trist să-mi iau rămas bun de la echipa Vita, sunt încântată să anunț că tocmai am început o nouă călătorie la B&O Play, unde, alături de echipa extraordinară condusă de Anton Greiffenberg, voi <regla> poveștile despre brandul nostru. Sunt pregătită pentru momentele foarte interesante care vor urma”, a scris Andra Gavrilescu pe LinkedIn, conform Romania-Insider.

Înainte de a se alătura echipei Bang&Olufsen, Andra Gavrilescu a fost director de comunicare și PR la Vita Copenhaga (iunie 2015 – octombrie 2017) și consultant de comunicare și diversitate la 3F – Fagligt Fælles Forbund, din decembrie 2014 până în decembrie 2015. A lucrat și la Ambasada României în Danemarca și la Central European Media Enterprises. În România, a lucrat la Pro TV, ca editor de știri online și editor de conținut online, și la Cotidianul, ca editor de știri stagiar. Are o diplomă de licență în jurnalism și științe de comunicare de la Universitatea Hyperion din București și una de master în arte în studii media și comunicare, de la Universitatea din Copenhaga.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close