O româncă, numită de gigantul Pfizer responsabilă de conformitatea cu legislaţia peste 20 de ţări

Nadia Comănescu a preluat funcţia de responsabil regional pentru conformitate pentru Europa de Vest, în cadrul Pfizer, și va coordona de la Londra implementarea programului de conformitate cu legislaţia şi regulamentele interioare ale grupului farmaceutic din 20 de ţări, printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia, Germania, Grecia şi Elveţia.

Din noua sa poziţie, Nadia Comănescu, care are o experienţă de șase ani ca Regional Compliance pentru Europa de Est, Europa Centrală, Rusia, Turcia şi India, va coordona o echipă de Country Compliance Leads, cu ajutorul cărora va crea o reţea multidisciplinară ce va avea rolul de a consolida activităţile de compliance în viitor. Românca va lucra cu echipa de management regional şi Divizia de Conformitate pentru a iniţia, ghida şi coordona crearea şi implementarea politicilor, procedurilor şi programelor ce vor ajuta toate diviziile Pfizer din Europa de Vest să îşi desfăşoare activitatea în acord cu legislaţia în vigoare şi cu regulile de integritate ale companiei.

Nadia Comănescu are peste 16 ani de experienţă în industria farmaceutică şi lucrează pentru Pfizer din 2006. A condus timp de cinci ani acest departament și a coordonat apoi Divizia Compliance a Pfizer din poziţia de Regional Compliance Lead pentru Europa de Est, Caucaz, Rusia, Tucia şi India.

Din 1 noiembrie 2016, românca Mirela Iordan a preluat funcţia de conducere a subsidiarei din România a Pfizer. L-a înlocuit pe americanul Nolan Townsend, care a fost promovat preşedinte al diviziei de boli rare, pentru regiunea pieţelor dezvoltate. Pfizer este cel mai mare grup farmaceutic american.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close