O româncă „remodelează” industria fitness-ului din Londra

O cheamă Andreea Tina Gheorghiu, este o româncă stabilită de mulţi ani în Londra şi a reuşit să se evidenţieze drept una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Specializată în România, în domeniul Marketing și PR, dar pasionată încă de la o vârstă fragedă de sport (gimnastică, tenis, volei, dar și alpinism), Andreea Tina Gheorghiu a decis ca, în Londra, să combine cele două mari pasiuni, și a fondat compania Pro Body Styling, pe care a reușit să o propulseze, în scurt timp, în topul celor mai căutate săli de fitness din Marea Britanie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Andreea Tina Gheorghiu, membră a ELITE Business Women, este reumită drept o antrenoare de forță, condiționare și de pierdere a grăsimilor, și s-a pregătit cu unii dintre cei mai exigenți profesioniști din lume. De altfel, munca asiduă a fost răsplătită prin câștigarea, în 2014, a locului 1 și a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, una dintre cele mai apreciate competiții de profil din Europa.

Antreprenoarea română și-a câștigat reputația în Londra datorită unei strategii complexe, aplicate pe britanicii care îi calcă pragul sălii de fitness, fapt ce o face unică în domeniul ei: îmbină perfect pregătirea sportivă, psihologia și dieta, pentru a atinge rezultatele scontate. Andreea Tina Gheorghiu promovează și testarea clinică a tuturor clienților noi, astfel încât să poată dezvolta un plan de dietă pentru fiecare individ în parte.

Andreea mărturisește că nu s-a simțit niciodată discriminată în Marea Britanie din cauza naționalității, deoarece a fost mereu apreciată pentru performanță și seriozitate. „Nu pot vorbi în numele altor compatrioți care locuiesc în Marea Britanie, însă eu personal nu am întâmpinat niciodată probleme din cauza naționalității mele, pe care nu mă sfiesc niciodată să o scot în evidență la orice concurs la care particip. Chiar și în sala pe care o coordonez, se regăsesc mai multe steaguri ale României și nici un client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost întrebată de mai multe ori despre țara mea și despre adevărații performeri pe care România i-a dat planetei. Dacă ești serios, îți faci treaba cum trebuie și ești de mare folos comunității care te-a adoptat, integrarea va fi ușoară, iar naționalitatea nu va avea vreodată relevanță”, conchide fondatoarea Pro Body Styling.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close