O româncă va conduce filiala din Elveția a celui mai mare operator de cablu şi internet fix din lume

Gigantul american Liberty Global (UPC) a promovat-o pe Severina Pascu, actual director operaţional la UPC Switzerland, la conducerea sucursalei din Elveţia.

Din 1 septembrie, Severina Pascu îl va înlocui pe Eric Tveter și se va alătura echipei executive de management. „Sunt încântată de oportunitatea de a-mi pune energia și experiența în slujba business-ului nostru din Elveția. Avem o experiență îndelungată de inovare și creștere pe această piață și sunt sigură că avem rețelele, produsele și pasiunea pentru a ne consolida poziția de lider pe una dintre piețele digitale cele mai avansate din Europa”, declară Severina Pascu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De la finalul anului trecut, fosta șefă a UPC România, în prezent COO al UPC Elveția, conduce toate activitățile diviziei Consumer din Elveția și Austria, și a păstrat responsabilitatea pentru operațiunile din Polonia, Ungaria, România, Cehia și Slovacia, precum și pentru operațiunile de televiziune prin satelit UPC DTH din cele cinci țări. Severina Pascu a fost numită  Managing Director pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, director general al UPC România. Anterior, în perioada 2008-2011, a fost director financiar al UPC România. Înainte de UPC, a fost  director Corporate Finance pentru CAIB România şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, în România şi în Marea Britanie.

Liberty Global operează în 11 țări europene, sub brandurile Virgin Media, Unitymedia, Telenet și UPC, și are 22 milioane de clienți pentru serviciile de TV, internet și telefonie. Grupul american deține și 50 la sută din VodafoneZiggo, un joint venture în Olanda, cu patru milioane de clienți, și deține acțiuni, printre altele, la ITV, All3Media, ITI Neovision, Casa Systems și LionsGate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close