Oana Bulexa reprezintă România în juriul Cristal Festival 2018

Managing Director-ul MSL The Practice, Oana Bulexa, face parte din juriul Cristal Festival 2018 și reprezintă România la categoria Corporate & PR.

De la ediția din acest an, Cristal Festival va deveni Cristal Media & ADvertising Summit, #CristalMAD2018, va avea loc între 12 și 15 decembrie, la Samoëns, în Alpii Francezi, și va reuni peste 350 de factori de decizie din industria media & advertising. Competiția din acest an are 12 secțiuni: Film, Film Craft, Print, Integrated, Design, Digital, Mobile, Branded Entertainment & Content, Media, Promo & Activation, Corporate & PR, Tech, ce vor fi jurizate de specialiști în comunicare din întreaga lume. Categoria PR a fost introdusă în competiție în 2013, iar anul acesta va fi jurizată de șapte experți din România, Franța, Elveția, Canada, Italia și Emiratele Arabe Unite.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Artificial Intelligence va fi tema principală a Cristal Media & Advertising Summit 2018, care se va concentra pe cum poate fi pusă inteligența artificială în slujba brandurilor. Peste 20 de vorbitori internaționali vor discuta și împărtăși viziunea lor despre această tehnologie încă prea puțin cunoscută publicului larg, dar aflată în centrul multor dezbateri.

Cu o experiență de peste 16 ani în media și comunicare, Oana Bulexa a servit în calitate de jurat în numeroase competiții locale și internaționale. Cel mai recent, a făcut parte din juriul Eurobest Festival of Creativity 2017. Are în palmares peste 60 de premii, în competiții precum Cannes Lions, IPRA Golden World Awards, Global Sabre Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards. MSL The Practice, parte din cel mai mare grup de comunicare din România, Publicis Groupe, este cea mai premiată agenție de PR din România și din sud-estul Europei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close