The Office: NEPI și Ovidiu Șandor au finalizat cel mai modern complex de birouri din vestul țării

Proiectul dezvoltat în Cluj-Napoca de New Europe Property Investments (NEPI), liderul investițiilor imobiliare din România, şi antreprenorul Ovidiu Şandor, a atras interesul companiilor locale și internaționale din regiune, și a devenit unul dintre cele mai de succes proiecte de birouri dezvoltate în afara Capitalei.

Cea de-a treia etapă a lucrărilor de construcție a fost inițiată în primăvara anului trecut. Suprafaţa de 18.500 mp inchiriabili aferentă acestei faze a fost finalizată în 15 luni. Întregul proiect, cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 mp, dezvoltat în trei etape distincte, a fost finalizat în cinci ani, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori din 2012.

The Office a fost lansat în plină criză economică și a fost una dintre puținele dezvoltări din acea perioadă. Cu toate acestea, a devenit un proiect reper pentru Cluj-Napoca, principalul hub de business din oraș. A fost primul ansamblu de birouri din Transilvania care respectă în întregime standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel național, BREEAM Excellent. „Conceptul și anvergura proiectului nostru au revoluționat piața office din zonă. The Office a devenit un landmark atât pentru orașul Cluj-Napoca, cât și pentru cei doi parteneri dezvoltatori, și are o însemnătate aparte în portofoliul nostru”, subliniază Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

Primul proiect de clasa A din Cluj a creat un mix de servicii potrivit atât pentru cei care își desfășoară activitatea profesională aici, cât și pentru comunitatea clujeană: de la unități bancare, la agenție imobiliară sau de turism, la restaurante, brutărie, cafenea și wine bar. Toate acestea au contribuit la transformarea unei zone centrale nefuncționale ale Clujului într-un punct de atracție vibrant pentru oraș. Atriumul cu piațeta interioară și centrul de conferințe au contribuit la transformarea proiectului într-unul dintre locurile reper ale Clujului în ceea ce privește organizarea evenimentelor.

Cei aproape 60.000 mp dați în folosință au o rată de ocupare de  95 la sută. Dezvoltatorii poartă discuții avansate pentru suprafețele încă disponibile. „The Office s-a bucurat încă de la început de un interes mare din partea mediului de business din regiune, ceea ce confirmă că am construit aici un spațiu de lucru capabil să răspundă celor mai exigente cerințe pe care companiile le caută pentru angajații lor. Pe lângă designul de ultimă oră și funcționalitățile de top, The Office a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce privește posibilitățile de extensie. Proiectul are capacitatea de a primi până la 1.000 de angajați pe un etaj”, completează Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

The Office a atras până acum companii precum National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, EY, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch și MOL.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close