Oficial: Grupul Vardinogiannis este noul proprietar al Marfin Bank

Grupul Vardinogiannis, unul dintre cele mai solide și bine capitalizate conglomerate de business din Europa, a finalizat achiziția Marfin Bank, în urma primirii avizului favorabil din partea Băncii Naționale a României.

Ca parte a strategiei de investiții în România, Grupul Vardinogiannnis a achiziționat deja Marfin Leasing și continuă să-și consolideze prezența pe piața financiară locală. Grupul Vardinogiannis operează în mai multe industrii, precum energie (rafinării, lanț de benzinării, gaze naturale și electricitate), transport maritim și media.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Grupul Vardinogiannis are putere financiară semnificativă și o vastă expertiză internațională de business. Credem în potențialul pieței locale și suntem hotărâți să ne consolidăm în mod sustenabil prezența în România și să generăm valoare adăugată pentru mediul de afaceri local”, declară Georgios Taniskidis, reprezentantul Grupului Vardinogiannis în România.

Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața financiară locală, Marfin Bank are 30 de sucursale și un volum al activelor de aproape două miliarde lei. În 2017, banca a înregistrat un profit net de 5,7 milioane lei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close