Oficial: Taco Bell intră pe piața din România, cu un restaurant în Băneasa Shopping City

Restaurantul din București va funcționa sub „umbrela” Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România, care deţine și companiile ce operează, în sistem de master franciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Cel mai mare lanț de restaurante din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, cu sediul în SUA, intră, în această toamnă, pe piața din România. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands și este un inventator de gusturi  urbane. Meniul său oferă o varietate de produse, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos și Crunchwraps. Brandul recrutează membri pentru echipa care va lucra în restaurantul din București, iar cei interesați pot trimite CV-ul la adresa job@taco-bell.ro.

În afara Taco Bell, Sphera Franchise Group operează și lanţurile de restaurante KFC (63 de restaurante de România, în Bucureşti şi în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti și Braşov, dar și două restaurante la Chişinău și alte două în Italia), Pizza Hut (a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu prima locaţie din Calea Dorobanţilor, iar acum deţine 21 de restaurante) și Pizza Hut Delivery (conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare; a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007 și deţine 15 unităţi, dintre care 12 în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj-Napoca și Popeşti Leordeni).

DESPRE TACO BELL CORP.

Subsidiară a Yum! Brands Inc., are peste 40 de milioane de clienți, la nivel mondial, în fiecare săptămână. Există peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de țări din afara SUA, iar obiectivul de extindere internațională vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante, care generează vânzări de peste nouă miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close