„Olimpiada” pasionaților de tehnologie

Manageri, developeri, specialiști HR sau marketing din companii IT au acceptat provocarea Softlead de a participa, în weekend-ul 18-19 august, la Regatta IT, competiția de sailing dedicată iubitorilor de tehnologie.

Peste 150 de participanți, din peste 20 de companii, din București, Cluj, Iași și Pitești, vor fi prezenți la evenimentul care va avea loc în Marina Life Harbour Limanu și care promite reactivarea spiritului de competiție, alăturat adrenalinei și socializării cu oameni din domeniu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„De ce organizează o companie IT un astfel de eveniment?, ne întreabă toată lumea. Pentru că una dintre valorile Softlead este aceea de a inova, prin modelul de business, singular pe piața din România, dar și prin acest eveniment, organizat pentru a cunoaște comunitatea IT din România, într-un decor prietenos și relaxat”, spune Alexandra Roată (foto), Managing Partner la Softlead.

Cele mai multe dintre echipajele care revin la competiția de sailing au ales ca, de-a lungul timpului, să-și promoveze brandul de angajator prin participarea la eveniment și prin capacitatea de a consolida echipa printr-un eveniment atipic, relaxant și care sparge tiparele în ceea ce privește modul de petrecere a timpului liber între colegi, dar departe de birou.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close