OLX Group angajează peste 40 de specialiști în vânzări, marketing și customer support

Compania ce reunește în România platformele OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, Autovit.ro, liderul pieței de anunțuri auto, și Storia.ro, platforma premium de anunțuri imobiliare, își mărește echipa cu specialiști și manageri în mai multe departamente.

În următoarea perioadă, OLX Group își propune să recruteze peste 40 de specialiști în departamentele de vânzări directe și telesales (peste 20 de poziții deschise în advertising, auto și imobiliare), marketing (specialist PPC, Brand Manager și Marketing Manager), customer support și financiar (specialist juridic și specialist financiar).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mărirea echipei vine pe fondul unei creșteri accelerate a business-ului în ultimii trei ani și a planurilor noi de dezvoltare, orientate către utilizatorii business. Pentru următorul an,  compania și-a propus să construiască de la zero un departament de telesales. Strategia implică recrutarea unei echipe de account manageri care să ajute utilizatorii cu soluții rapide și pachete personalizate în orice moment.

„Prin ocuparea rolurilor pentru care recrutăm, ne vom dubla echipa față de acum doi ani. Avem poziții disponibile în mai toate departamentele, dar aș menționa în mod special oportunitatea generată de crearea departamentului de telesales. La OLX Group vor găsi o echipă competitivă și informală, un business în plină dezvoltare și un mix între stabilitatea unei companii globale și agilitatea unui startup. Dincolo de excelența în abilitățile profesionale, căutam colegi noi, care au o mentalitate de creștere și dorința de a crea un impact”, declară Cristina Gheorghițoiu, General Manager OLX Group România.

OLX Group a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 45,4 milioane lei, în creștere de peste 100 la sută față de 2015, și un profit de peste 4,5 milioane. Pentru anul financiar trecut, încheiat la 31 martie 2018, estimează o creștere de peste 60 la sută a cifrei de afaceri. „Este un business aflat în plină dezvoltare, iar oportunitățile de creștere profesională sunt numeroase. OLX Group oferă un pachet personalizat de beneficii, flexibilitatea de a lucra la proiecte variate, expunere internațională, acces gratuit la resurse de învățare globale, respectiv conferințe sau training-uri în alte țări din grup”, spune Sorina Priceputu, HR Manager OLX Group România.

În prezent, OLX Group are o echipă de 80 de persoane, după o extindere cu 40 la sută a numărului de angajați în 2017 și mutarea într-un sediu nou, în centrul Bucureștiului, în clădirea America House. La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 45 de țări și are peste 5.000 de angajați. Mai multe informații despre joburile deschise în cadrul OLX Group se găsesc aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close