Olympus investește peste 20 de milioane de euro într-o nouă linie de producție

Unul dintre cei mai mari producători de lactate din România își extinde portofoliul de produse și lansează pe piața locală noul iaurt grecesc, Stragghisto, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

Întinsă pe o suprafață de 35.000 mp, fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, beneficiază de echipamente de ultimă generație pentru recepția și procesarea laptelui la nivel european, precum și pentru ambalarea produselor finite. Cu o capacitate totală de colectare a laptelui de 75 de tone pe oră, fabrica din Brașov produce iaurt, lapte proaspăt și UHT, brânză şi smântână. Produsele sunt distribuite în lanțurile de hiper și supermarketuri din România şi din cele mai importante țări europene: Italia, Germania, Austria, Anglia și Suedia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Stragghisto dezvăluie o rețetă tradițională a iaurtului grecesc și este disponibil în trei variante: 0, 2 și 10%. Noul iaurt are un conținut scăzut de lactoză și cel mai ridicat nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață. Olympus a fost primul producător de lactate care a lansat iaurtul grecesc pe piața locală, în 2011, și l-a transformat într-un produs emblematic pentru marcă. Alături de iaurtul grecesc clasic, Stragghisto completează gama actuală. Iaurtul este destinat în totalitate consumului intern și este distribuit în majoritatea marilor lanțuri de magazine din toată țara.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close