Olympus România are un nou director comercial

Athanasios Giannousis va conduce planurile de dezvoltare ale producătorului de lactate în România.

Noul director comercial îl înlocuieşte pe Ilias Pliatsikas, care va continua să facă parte din Grupul Olympus-Tyras, în Grecia. Giannousis vine cu peste nouă ani de experienţă în industria internaţională de FMCG. A ocupat poziţii manageriale în cadrul Olympus Grecia şi în România, în calitate de manager producţie şi director de vânzări. „Athanasios Giannousis face parte din familia Olympus de foarte mult timp, în funcţia de director comercial. Cu o prezenţă puternică pe piaţa din România, Olympus a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, care necesită încredere şi menţinerea celor mai înalte standarde în ceea ce priveşte experienţa consumatorilor”, declară Stergios Sourlis, director comercial – Pieţe Internaţionale, Olympus-Tyras Group.

Fostul director comercial al companiei, Ilias Pliatsikas, va ocupa o nouă poziţie strategică în cadrul grupului, în Grecia. „Sunt mândru să fi contribuit la poziţionarea Olympus drept unul dintre cei mai importanţi jucători din industria lactatelor din România şi, după şase ani în care am urmărit misiunea noastră de a livra consumatorilor produse lactate de înaltă calitate, voi continua acest lucru dintr-un rol strategic, în cadrul grupului”, afirmă Ilias Pliatsikas.

Ca urmare a plecării acestuia în Grecia, poziţia de director general în cadrul Olympus România va fi ocupată de Athanasoulas Georgios, care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii şi producţiei. Cu peste 16 ani de experienţă în industrie, Georgios a ocupat anterior funcţia de manager producţie şi achiziţii în cadrul altor fabrici din grup, în Grecia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close