Orange România are un nou Chief Technology Officer

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de telecomunicații, Emmanuel Chautard va coordona departamentul tehnic al Orange România, din 1 noiembrie, și va avea ca obiectiv menținerea poziției de lider de piață a companiei, atât în ceea ce privește calitatea și extinderea rețelei, cât și implementarea celor mai noi tehnologii pe piața locală.

Emmanuel Chautard și-a început cariera la France Telecom, în 1993, la scurt timp după ce şi-a încheiat studiile de masterat. A coordonat proiecte complexe în diferite țări europene, a avut un rol important în preluarea operatorului național polonez, în prezent Orange Polonia, şi a fost implicat activ în lansarea serviciilor de date pentru segmentul B2B în România. În ultimii opt ani, şi-a consolidat experiența în domeniul comunicațiilor radio și al inovaţiei, al platformelor ICT și de rețea, în calitate de Director de Calitate şi Procese al Orange Franţa, ca parte a diviziei tehnice și IT. Anterior, s-a ocupat de asigurarea calității serviciilor, a satisfacției clienților și a performanței, în cadrul Orange Polonia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Emmanuel Chautard a absolvit Universitatea Politehnică din Paris-Saclay, cu o diplomă de inginer, și a finalizat studii de masterat în Ingineria Rețelelor, la Télécom ParisTech.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close