OSF Global deschide două birouri noi, în Pitești și Craiova

Compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, a inaugurat ieri, în Craiova, al șaptelea birou din România, aflat în Carol Office Center. Acest eveniment este urmat, astăzi, de inaugurarea noului birou din Pitești, în Coral Center.

Deschiderea acestor noi puncte de lucru marchează expansiunea continuă a companiei, atât la nivel global, cât și în România. „Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Pitești va fi relocată într-un spațiu mai încăpător. Una dintre valorile organizației noastre, <Work from anywhere, deliver everywhere>, ne caracterizează pe deplin. Focusul nostru este în primul rând pe rezultatele angajaților, si nu pe locația din care își desfașoară activitatea. Toți angajaţii noștri au posibilitatea de a lucra remote și au un program de lucru flexibil, ce le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă și viața personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru și a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este și crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noștri pot interacționa face-to-face, pentru a se cunoaște mai bine”, declară Gerard Szatvanyi, președinte și CEO, OSF Global.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Obiectivul pentru fiecare dintre birourile noi deschise este atragerea a câte 100 de angajați. Ei se vor bucura de aceleași beneficii ca în orice alt birou OSF Global de oriunde în lume. Pentru a asigura acest lucru, ambele birouri au fost proiectate și amenajate în conformitate cu brandul OSF Global de studioul de arhitectură HTO, reprezentat la inaugurarea biroului din Pitești de arhitectul Gianni Nicu.

Compania are în prezent peste 650 de angajați, care lucrează în 23 de locații din 13 țări, pe patru continente. În jur de 400 se află în România. Drept consecință a expansiunii rapide, OSF Global plănuiește întărirea forțelor și la birourile din America de Nord, Europa de Vest si Asia, și caută oameni cu experiență, dispuși să se relocheze.

OSF Global invită toate persoanele din Pitești și Craiova care își doresc să învețe și să lucreze cu tehnologii cloud și ecommerce de ultimă generație să-și trimită CV-urile la adresa hr@osf-global.com, pentru începerea unei cariere în acest domeniu. Evoluția companiei poate fi urmărită și pe LinkedIn, Facebook și Twitter.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close