P3 extinde parcul logistic P3 Bucharest

Investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice a început construcția noului său depozit din parcul P3 Bucharest, cu o ceremonie specială de ridicare a primei coloane.

Facilitatea logistică de 13.900 mp va include 400 mp de birouri. P3 este deja în discuții avansate cu un potențial client, interesat să închirieze toată clădirea. De când a achiziționat parcul, în 2015, P3 a construit 90.000 mp de spații logistice noi. Acest depozit este a douăsprezecea construcție din parcul P3. În acest an, P3 va adăuga încă 65.000 mp în trei viitoare construcţii, ceea ce înseamnă că P3 este pe cale să-și dubleze suprafața totală a parcului, în numai doi ani.

Expansiunea parcului P3 Bucharest face parte din planurile de expansiune pan-europeană a P3, care se va concretiza în dezvoltarea celor 1,8 milioane mp de terenuri existente, cumpărarea de terenuri pentru a extinde parcurile existente și achiziționarea de noi terenuri în țările în care deja este prezentă și pe noi piețe. În acest moment, P3 are construcții în derulare în patru țări și multe altele în curs de dezvoltare.

Clădirea Clasa A va încorpora sisteme eficiente energetic, inclusiv unități de răcire, izolație suplimentară a acoperișului, sisteme de recuperare a căldurii și iluminat cu LED-uri, pentru un consum redus. „Este un moment important pentru P3 în România, fiindcă începem să ne concretizăm planurile ambițioase de extindere. Este prima construcție pe care o începem în 2017 și plănuim să construim în total trei depozite anul acesta. Aceasta se bazează pe creșterea pe care P3 o are în cele nouă țări europene în care se dezvoltă. Extinderea demonstrează clar faptul că partenerii și clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre și doresc să închirieze mai mult spațiu în parcul nostru. Obiectivul este să creăm cel mai important hub logistic din zona Bucureștiului. Evoluția pe care am avut-o anul trecut și planurile noastre pentru 2017 arată că ne-am angajat să atingem acestui obiectiv și putem să fim un partener pe termen lung pentru clienții noștri”, spune Blake Horsley, Country Head P3 în România.

Finalizarea depozitului este planificată pentru luna august, cu posibilitatea ca primul client să aibă acces mai devreme, încă din iunie. P3 are, în acest moment, un total de 305.000 mp, în 11 depozite, în parcul P3 Bucharest. Localizat la 13 kilometri de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului, cu acces la toate cele șase sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (la o distanță de 22 kilometri) și la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și încearcă să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close