Pall-Ex devine partener al celei mai iubite echipe de baschet din România

În ziua în care BC CSU a reușit victoria care i-a asigurat primul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, un nou partener s-a alăturat echipei-fanion ale Sibiului.

„CSU Sibiu este un etalon în baschetul și sportul românesc, prin tradiție și prin apetitul pentru performanță. Suntem bucuroși să putem să sprijinim o echipă cu un management profesionist, care demonstrează că valorile după care se ghidează sunt unele sănătoase. Pall-Ex și CSU Sibiu au mai multe valori comune, iar asta ne-a determinat să intrăm într-un parteneriat care sperăm să aducă beneficii ambelor părți. Multe din atributele echipei – entuziasmul, fair-play-ul și determinarea de a fi cei mai buni – le regăsim și în compania noastră”, declară Claudiu Hila (foto, stânga), General Manager Pall-Ex.

„Proiectul BC CSU Sibiu continuă să convingă mediul privat, atât prin performanțele sportive, cât și prin seriozitatea cu care derulează parteneriatele, că merită sprijinit în vederea îndeplinirii scopului și viziunii pe care le are. Ne dorim să oferim un climat cât mai propice pregătirii sportivilor clubului nostru și orice parteneriat nou încheiat înseamnă un pas înainte pentru atingerea obiectivelor”, completează Horațiu Floca (foto, dreapta), președintele BC CSU Sibiu.

Pall-Ex este liderul pieței de transport și distribuție expres de marfă paletizată, din România. Compania originară din Marea Britanie este prezentă și în alte țări din Europa: Italia, Franța, Spania și Bulgaria. Pall-Ex lucrează în cadrul unei rețele, împreună cu transportatori și distribuitori locali, pentru a oferi servicii de livrare în 24-48 de ore a mărfurilor paletizate, pe întreg teritoriul României. În același timp, deține cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, cu 34 de locații în țară.

De-a lungul celor șase ani de când s-a lansat în România, compania a crescut, s-a dezvoltat și a intrat repede în liga marilor jucători din domeniul transporturilor. A avut creșteri anuale ale volumelor cu 30-40 la sută, inclusiv în 2017, an marcat de numeroase recorduri. Cel mai important: depășirea pragului de un milion de paleți transportați în rețea. Operațiunile Pall-Ex sunt coordonate de la hub-ul central, care are sediul la Sibiu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close