Parteneriat – Qualians „antrenează” sportivii olimpici

Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) și Qualians România – companie-lider pe piața de training și consultanță în management – au semnat un parteneriat educațional pe perioada ciclului olimpic 2017-2020.

Punctul de plecare este legat de susținerea performanței de vârf, a creșterii talentelor și creării unei legături între lumea sportivă și cea de business. Qualians va sprijini COSR în trei direcții principale: creșterea eficienției federațiilor olimpice, dezvoltarea unei a doua cariere pentru sportivii de performanță, în sport sau în lumea de business, și susținerea sportivilor de elită. „Trăim într-o lume în continuă schimbare. Permanent, omenirea descoperă lucruri noi și de aceea continuarea procesului de învățare pentru fiecare dintre noi nu este opțională. Prin parteneriatul cu Qualians, punem gratuit la dispoziția oamenilor din sportul românesc accesul la cunoștințe de cea mai bună calitate, din zona de business, la tehnici și instrumente practice, a căror eficiență a fost deja dovedită și a căror aplicare în sportul românesc ar putea să contribuie la eficientizarea activității. Prin programele de team building pe care le vom derula împreună cu echipa Qualians, ne propunem să întărim spiritul de echipă la nivelul sportivilor și staff-ului care vor reprezenta România la competițiile derulate sub egida CIO”, declară Mihai Covaliu, președinte COSR.

Parteneriatul constă în cursuri, sesiuni de coaching, team building pentru delegațiile sportive la competițiile internaționale, evenimente dedicate și adaptate diferitelor grupuri de sportivi sau reprezentanți ai federațiilor. „Avem datoria de a sprijini performanța sportivă de vârf și tranziția sportivilor spre a doua carieră. Suntem gata să punem la dispoziția sportivilor și a federațiilor olimpice know-how-ul Qualians și timpul consultanților noștri, pentru a ne aduce în acest fel contribuția la dezvoltarea sportului românesc. Întreaga echipă Qualians și Ecoxtrem – compania din grup specializată în team building și evenimente – așteaptă cu interes demararea parteneriatului, unul pe care îl considerăm cu totul special”, afirmă Octavian Pantiș, co-fondatorul Qualians.

Despre COSR

Este o asociație de interes național, ce aparține mișcării olimpice, care se organizează și funcționează în baza statutului propriu, elaborat în conformitate cu prevederile Chartei Olimpice și legislației din România. COSR are rolul de a propaga principiile fundamentale ale olimpismului la nivel național, precum și de a sprijini crearea de instituții care se dedică educației olimpice.

Despre Qualians

Este o companie de consultanță, lider în domeniul formării și dezvoltării personale. Operează pe piața locală din 1999, inițial sub numele de TMI – companie pe care continuă să o reprezinte -, și a lucrat cu cele mai mari companii de pe piață, pentru implementarea soluțiilor TMI. Extinderea portofoliului de servicii, prin parteneriate cu companii de renume, din diverse arii de practică (TMI, TACK International, Ecoxtrem, Prosci), a dus la crearea companiei-umbrelă Qualians, ca punct unic de contact pentru accesarea unor soluții de învățare și pregătire construite pe măsura nevoilor și obiectivelor clienților. Ecoxtrem, unul dintre principalii jucători de pe piața de team building, s-a alăturat Grupului Qualians în 2014. În noiembrie 2016, Ecoxtrem a împlinit un deceniu de activitate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close