Pasărea Rock, Nicu Alifantis și Marius Bațu lansează o melodie-simbol pentru România

Din dorința de a marca celebrarea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, Pasărea Rock, împreună cu Nicu Alifantis și Marius Bațu, lansează „Marea Unire”, o poveste emoționantă despre identitatea României. Muzica și versurile îi aparțin lui Josef Kappl.

„<Marea Unire> este o dedicație a proiectului nostru, Pasărea Rock, cu ocazia aniversării Centenarului. Piesa are un mesaj special și reprezintă un imbold în sensul solidarității și contra dezbinării”, spune Josef Kappl. „Ne-am propus să facem un cântec care să aibă ca subiect readucerea în memorie a momentului extraordinar în care românii au realizat unirea cea mare, unire de care încă noi ținem și depindem. Deci, iată un cântec care s-a împlinit cumva în ideea că <se poate>. Se poate cânta, se pot aduce pe scenă și asemenea teme. O temă care deja este și una politică, dar nu numai, ci și o temă a noastră, a tuturor”, completează Mircea Baniciu.

Noua compoziție muzicală va răsuna în toate concertele trupei din întreaga țară și va putea fi ascultată la posturile de radio și pe pagina de Facebook a formației.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close