Patru companii românești, în clasamentul Deloitte Technology Fast 500

Trencadis, Tremend, APSISWARE și Qualitance reprezintă România în clasamentul Deloitte’s Technology Fast 500 pe Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), din acest an.

Aflat la 17-a ediție, clasamentul este realizat de echipa globală Deloitte dedicată industriei IT, media și telecom. „Prezența în clasamentul Fast 500 reprezintă dovada competitivității pe plan internațional a companiilor românești. Prin intermediul acestei inițiative, Deloitte se află în miezul celei mai dinamice industrii și le însoțește astfel parcursul și incursiunea lor în viitor”, precizează Alina Mirea, partener Deloitte România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cele patru companii românești prezente în clasament fac parte din grupul celor 62 de companii din Europa Centrală, reprezentate în clasament. Integratorul de sisteme IT Trencadis, din Baia Mare, s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, cu o creștere de 710 la sută. Următorul clasat este Tremend, din București, locul 371, cu o creștere de 324 la sută, urmat de APSISWARE, locul 467, după o creștere de 241 la sută, și Qualitance, locul 493, cu o creștere de 226 la sută. Atât Trencadis, cât și Tremend, au fost incluse în clasamentul din acest an Deloitte Technology Fast 50.

Cu o creștere de 107.117 la sută, compania Deliveroo, din Marea Britanie, s-a clasat pe primul loc. Deliveroo oferă consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale, care altfel nu oferă livrare la domiciliu. Anul acesta, clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 țări, iar creșterea medie a fost de 1.377 la sută, în creștere față de 967 la sută, în 2016. Creșterea individuală a companiilor prezente în clasament a fost între 220 și 107.117 la sută. Cele mai multe companii prezente în clasament provin din industria software, media, hardware și comunicare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close