PayPoint România are un nou director de vânzări

Principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail l-a numit pe Florin Stoleriu în funcția de director de vânzări.

Florin Stoleriu va coordona cea mai extinsă echipă din cadrul PayPoint, departamentul ce reprezintă interfața dintre companie și reţeaua de retail, responsabil de dezvoltarea teritorială a PayPoint și de relația directă dintre companie și comercianții parteneri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Numirea lui Florin Stoleriu vine într-un context cu multe provocări și obiective ambiţioase pentru PayPoint, generat de dinamica naturală a pieţei, dar şi de achiziția companiei Payzone, în octombrie 2017. Experiența sa vastă în vânzări, în special în industria bunurilor de larg consum, este necesară cu atât mai mult în acest moment şi va juca un rol decisiv în creionarea şi implementarea strategiei pe termen mediu şi lung.

Florin Stoleriu activează în vânzări de peste 20 ani și și-a consolidat cariera alături de nume importante, precum Inbev România/ Bergenbier, Fabryo sau Policolor. A condus echipe extinse și a deținut diverse funcţii, de la manager regional, Senior Brand Manager, director comercial și, înainte de a se alătura PayPoint, Business Unit Director la Policolor. A urmat cursurile Universității Tehnice din Iaşi şi este absolvent al programului Executive MBA din cadrul ASEBUSS.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close