PeliFilip promovează doi avocați în poziția de Senior Associates

Răzvan Ionescu și Ana Andreiana au fost promovați în poziția de avocat senior (Senior Associate), în cadrul Casei de avocatură PeliFilip.

Răzvan Ionescu s-a alăturat echipei PeliFilip în 2012, în Departamentul de rezolvarea disputelor. Are specializări principale în litigii de dreptul muncii și în asistență și reprezentare în materia restructurării, reorganizării și insolvenței. Printre cele mai recente proiecte în activitatea sa se numără reprezentarea unui fond internațional de investiții în mai multe proceduri declanșate în fața instanțelor din România, pentru recuperarea unor creanțe de circa 35 de milioane de dolari, reprezentarea unei autorităţi publice în mai multe litigii de dreptul muncii şi reprezentarea unei societăți bancare într-un litigiu complex de insolvență, ce a presupus recunoașterea dreptului la recuperarea cu prioritate a unor sume în procedura insolvenței.

Ana Andreiana și-a început activitatea în PeliFilip în 2013, în Departamentul de drept corporatist, fuziuni și achiziții. În această perioadă, s-a implicat în proiecte complexe, din mai multe arii de drept, cu precădere în domeniul corporatist, al tranzacțiilor, al piețelor de servicii financiare și de capital. Printre cele mai recente proiecte relevante în activitatea Anei Andreiana se numără asistența acordată unuia dintre cele mai mari grupuri de societăți deținute privat din România, în legătură cu vânzarea participației în operatorul unui lanț de magazine de tip cash&carry, asistența acordată unuia dintre cele mai mari grupuri de retail franceze, în legătură cu structurarea și extinderea în România a activității de intermediere de credite de consum, și asistența acordată în legătură cu primele două emisiuni de obligațiuni listate la Bursa de Valori București, ale unei bănci de dezvoltare multilaterală.

„Răzvan și Ana sunt doi profesioniști de bază în echipa PeliFilip, care se bucură de apreciere și recunoaștere deopotrivă din partea colegilor și a clienților. Pe lângă meritele acumulate și rezultatele foarte bune obținute în proiectele în care au fost implicați, Răzvan și Ana manifestă și dovedesc, în toate colaborările și interacțiunile, excelență profesională, echilibru și responsabilitate și personifică valorile PeliFilip – prin importanța acordată relațiilor calitative de durată, creativității, eficienței și orientării spre rezultat, vitalității, bunului simț și conectării la realitate. Au întrunit confirmările unanime ale echipei noastre, iar decizia de promovare a urmat natural. Sunt pregătiţi pentru a face pasul către acest nou rol senior și pentru a-și asuma noi obiective de creștere și dezvoltare în cadrul PeliFilip”, declară Cristina Filip, Asociat coordonator PeliFilip.

În urma acestei decizii de promovare, echipa de avocaţi seniori a PeliFilip a ajuns la 19 avocați, dintr-un număr total de 64 avocaţi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close