PepsiCo are un nou Commercial Senior Director în Balcanii de Est

Din 3 ianuarie, Adrian Lăcătuș preia rolul de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, în cadrul PepsiCo.

Adrian Lăcătuș deține o expertiză vastă în industria FMCG. Are experiență cu categorii de produse și în zone geografice diverse, acumulată pe parcursul unei cariere de 14 ani. Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director, cu sarcina de a conduce organizarea trans-funcțională a companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Deține un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București. Printre realizările sale se numără optimizarea proceselor Route to Market în România și conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), care au dus la o orientare mai bună către client.

În același timp, Nikos Tzinieris fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, el a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est și a obținut o creștere semnificativă și profitabilitate sustenabilă de la an la an. În cei 16 ani petrecuți alături de PepsiCo, s-a remarcat că un lider orientat către rezultate și cu abilități în domeniul comercial.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close