Peste 10.000 de candidați și-au căutat un job mai bun la Angajatori de top. Recrutările continuă online

Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit, săptămâna trecută, peste 10.000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6.000 de joburi și 34 de workshop-uri și conferințe.

85 la sută dintre candidați au găsit cel puțin un job pentru care au aplicat. 1.300 de persoane au participat la workshop-uri și conferințe, sesiuni în domeniul lor de interes. Ei au avut parte de sesiuni de carieră – bazate pe competențele cerute de angajatori în 2018, precum time management, teamwork -, în care au avut parte de activități practice. Au învățat cum să-și administreze și să-și planifice eficient bugetul, au făcut primii pași în digital și au experimentat realitatea virtuală, prin intermediul ochelarilor VR. În plus, au învățat să-și construiască un profil de LinkedIn atractiv pentru orice angajator.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Zona conferințelor IT a reprezentat un al punct de interes. În cadrul conferințelor TechTalks, pasionații de IT au fost martori la studii de caz din zone precum inteligență artificială si automatizare. Un topic util pentru studenți și absolvenți a fost cel referitor la tranziția de la un proiect academic la unul real de software development. Persoanele pasionate de FinTech au descoperit ce înseamnă digitalizarea și cum impactează ea domeniul financiar-bancar.

CV-urile celor care au fost prezenți la Sala Palatului vor fi analizate de specialişti în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerințele joburilor, vor fi chemați la un prim interviu. Cei care nu au ajuns la ediția din București pot participa și la ediția virtuală a evenimentului. Angajatori de TOP continuă cu o ediție virtuală, între 5 și 25 noiembrie. Participarea este gratuită. Candidații trebuie să-și creeze un cont sau să-și actualizeze CV-ul, iar apoi pot interacţiona cu platforma evenimentului, vor putea vizita profilurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, pot aplica la joburi şi se pot înscrie la webinarii.

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP Virtual se pot înscrie, până pe 5 noiembrie, la adresa: angajatori@catalyst.ro.

DESPRE CATALYST SOLUTIONS

Este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara, DevTalks, eveniment ce reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data, Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români, și studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close