Peste 140 de companii recrutează online, la Angajatori de TOP virtual

Între și 2 și 22 aprilie, angajatori din diverse domenii oferă peste 6.000 de joburi, potrivite fiecărui nivel de experiență: entry, middle, senior. Diversitatea este vastă și în ceea ce privește domeniile unde sunt deschise oportunități de carieră. Companiile participante recrutează în IT, Customer Support, Inginerie, Bănci și Servicii Financiare, Audit și Consultanță, Retail, HR.

Târgul Angajatori de TOP Virtual durează trei săptămâni, timp în care candidații pot analiza job description-urile ce le atrag atenția, pot identifica abilitățile și își pot trimite CV-ul pentru locul de muncă potrivit. Ei se vor întâlni cu companii precum Grup Renault România, Kaufland, Michelin, Lidl, Raiffeisen Bank, Accenture, Ericsson, Federal Mogul Motorparts, Nestlé, PepsiCo, Auchan, Ubisoft, DB Global Technology, Societé Generale European Business Services, JTI România, HP Inc, Philip Morris, Adecco, Finastra, IKEA, Flex, Hella, Nokia, Rewe Penny, Wipro LTD, Wipro Automotive Excellence Center, Carrefour, DB Schenker SSC, Amoma.com, Harman, Continental, Genpact, Coca-Cola HBC și Bitdefender.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru a se putea bucura de tot ceea ce poate oferi cea mai mare ediție Angajatori de TOP Virtual, candidații sunt invitați să-și facă un cont pe hipo.ro, dacă nu au deja, să-și creeze CV-ul sau să-l actualizeze, să acceseze târgul virtual, să selecteze companiile ale căror oferte îi interesează cel mai mult, să-și stabilească criteriile de selecție (domeniile în care vor să activeze și orașul) și să aplice la joburile potrivite nivelului lor de experiență.

Platforma care găzduiește târgul virtual este mobile friendly și este ușor de accesat și navigat, indiferent dacă vizitatorii doresc să interacționeze cu evenimentul din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil. O parte dintre companii au pregătit, cu ajutorul tehnologiei VR, tururi virtuale, care-i vor ajuta să se familiarizeze cu sediul companiei dorite, chiar înainte de a ajunge la interviu. Vor putea vizita sediile companiilor de acasă și își pot da seama dacă mediul de lucrul este pe placul lor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close