Peste 180 de companii recrutează la Angajatori de TOP, în martie și aprilie

Cel mai mare eveniment de carieră din România revine în primăvara aceasta cu trei noi ediții, în Timișoara, București și online, prin târgul virtual.

Angajatori de TOP Timişoara are loc în 17-18 martie, la Centrul Regional de Afaceri, evenimentul de la București este programat în 24-25 martie, la Sala Palatului, în vreme ce târgul virtual se desfășoară între 3 și 16 aprilie, pe hipo.ro.

Organizat de Catalyst Solutions, târgul de carieră are o tradiție care se traduce prin 35 de ediții, 11 ani de experiență, peste 1.500 de companii participante și 30.000 de vizitatori, în fiecare an, la edițiile din Timișoara și București. „Edițiile Angajatori de TOP din primăvara aceasta promit vizitatorilor <cel mai scurt drum de la candidat la angajat>. Și asta fiindcă așteptăm în total 180 de companii din întreaga țară să își prezinte posturile disponibile și programele de internship sau management trainee, multe dintre ele în premieră. Vom vedea la târg companii din zone foarte variate și mai mulți jucători din domeniile IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive, logistică, inginerie”, anunță Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions.

Conform sondajelor Catalyst Solutions, 100 la sută dintre companiile participante la ultimele ediții ale evenimentului, din toamna lui 2016, susțin că au avansat discuții cu candidați în vedea recrutării, în urma târgului, și multe dintre ele confirmă că participarea la târg le-a ajutat să-și crească notorietatea ca angajator și chiar să recruteze un număr semnificativ de angajați. Peste 80 la sută dintre candidații care au fost prezenți la ultimele ediții au găsit la eveniment cel puțin un job de interes pentru ei. Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie până pe 10 martie, în limita standurilor disponibile, la adresa angajatori@catalyst.ro. Candidații se pot înscrie gratuit online și pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Edițiile Angajatori de TOP din octombrie-noiembrie 2016, în București, Timișoara și online, au reunit aproape 15.000 de vizitatori și 170 de angajatori, care au prezentat 7.500 de joburi în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail. Târgurile de la București și Timișoara au inclus 56 de workshop-uri și conferințe, susținute de peste 100 de manageri și specialiști din companii mari. Vizitatorii la târg au reprezentat toate nivelurile de carieră: 36 la sută la început de carieră (0-1 experiență), 32 la sută nivel mediu de experiență (1-5 ani), 32 la sută profesioniști seniori (peste cinci ani de experiență).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close