Peste 800 de joburi pentru „juniori”, la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți

Tinerii care își caută un job „cool”, vara aceasta, sau cei care vor să găsească un program de internship plătit, care să-i lanseze în carieră, sunt așteptați, pană în 13 august, la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

40 la sută dintre angajatori își doresc să regăsească în CV-urile candidaților juniori programe de internship, stagii de practică sau alte activități extracurriculare, conform unui studiu realizat de Hipo. Acest fenomen se datorează faptului că astfel de experiențe demonstrează nivelul de implicare, dorința de învățare și asigură companiile de existența abilităților practice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, tinerii pot alege din 70 de programe de internship, care oferă posibilitatea celor aflați la început de carieră să-și îmbogățească CV-ul cu experiențe de lucru. Programele de internship sunt în domenii precum Banking, Audit și Finanțe, Marketing, Inginerie, IT&C, Vânzări, Publicitate și Construcții.

Ce tipuri de joburi sunt disponibile pentru tinerii cu experiență?

Angajatorii implicați în proiect oferă joburi în departamente multiple și garantează o diversitate a oportunităților de carieră, în domeniul tehnic, economic, dar și umanist. Cele 800 de joburi, disponibile în orașe precum București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov sau chiar în străinătate (Austria), se adresează candidaților din întreaga țară, care au între zero și trei ani experiență.

Cele mai căutate abilități „soft-skills” sunt abilitățile de comunicare, flexibilitatea, orientarea către rezultate, proactivitatea și capacitatea de a lucra bine în echipă. Lipsa experienței anterioare, în domeniul în care activează compania, nu mai este un obstacol, deoarece majoritatea companiilor oferă și programe de training și dezvoltare profesională la locul de muncă. Anul acesta, 90 la sută dintre angajatori declară că bugetele de training vor rămâne constante sau vor crește, conform unui studiu realizat de Hipo.

Ce companii caută candidați?

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți adună la un singur loc cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companii dispuse să investească în tineri cu potențial. 30 de companii de top caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți.  Printre ele se numără Bosch Service Solutions, BRD – Groupe Société Générale, British American Tobacco Trading, British American Tobacco Romania, Kaufland, KPMG, Libra Internet Bank, Mediafax Group, Meli Melo Fashion, Nestlé, RCS&RDS, Saint-Gobain, Schneider Electric, Team Extension, Ubisoft, Webhelp, Bookster, Brainspotting, Catalyst Solutions, DB Schenker Global Services Europe, ExperBuy, Goodyear Dunlop Tires Operations, GroupM, HeidelbergCement, Hilti, Koton, Loja Fructelor/SLooP, OTP Advisors, Universum Events, Vodafone Shared Services, Walter Group Austria si Ziarul Bursa.

Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant, până pe 13 august, și sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close