Piatraonline devine franciză și caută parteneri în marile orașe

Rock Star Construct, compania care deține brandul Piatraonline, cel mai mare showroom și pavilion expozițional de piatră naturală, un portofoliu ce include peste 1.500 de produse din piatră naturală, 40 de angajați și peste 40.000 de clienți, își extinde business-ul.

„Acum este momentul să ne ducem viziunea mai departe. Nu doar online, ci și offline. Predăm ștafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O rețea de francize Piatraonline, care să le dea și clienților din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov posibilitatea să simtă pe pielea lor cât de versatilă este piatra naturală. Suntem într-un punct de stabilitate și ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care îl putem face în acest moment”, spune Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner Piatraonline.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pachetul de franciză Piatraonline cuprinde un set complet de valori, know-how, soluții şi tehnologii de ultimă generație, management de echipă şi expunere şi vizibilitate prin proiecte de marketing offline şi online. Costul asociat achiziției francizei va fi stabilit in funcție de suprafața spațiului, care ar trebui să aibă între 180 și 300 mp, iar prețul poate varia între 100.000 şi 200.000 de euro, în funcție de dimensiune şi logistica francizatului: dacă are spațiu şi în ce stadiu sunt amenajările, etc. Pentru a se asigura că va fi eligibil pentru achiziția licenței, noul francizat va trebui să urmeze o perioadă de training specializat, cu echipa Piatraonline.

Viitorul partener ar trebui să fie un antreprenor cu minimă experiență în zona de construcții, amenajări, finisaje sau design de interior, un bun manager de echipă şi cu viziune pentru viitor. Persoanele interesate trebuie să scrie un mail la adresa franciza@piatraonline.ro, iar un consilier dedicat le va contacta pentru stabilirea unei întâlniri. Dacă se ajunge la un acord, contractul poate fi semnat.

PIATRAONLINE, ÎN CIFRE

  • 11 ani de dezvoltare continuă;
  • 5,3 milioane de euro cifră de afaceri in 2017;
  • 500 de tipuri de piatră din 14 țări;
  • 000 de clienți, în România și în străinătate;
  • 800 mp de spații-concept care pun în valoare piatra naturală;
  • Un apartament complet funcțional, de 60 mp, în showroom.

DESPRE PIATRAONLINE

Este primul magazin online din România, dedicat exclusiv pietrei naturale, pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatraonline, are o istorie de 11 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. În ultimii ani, Piatraonline a crescut continuu – de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră din străinătate (piatra naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1.000 mp și 100 de spații-concept) și cel mai mare pavilion expozițional exterior din România, care are 800 mp si peste 300 modele de piatră naturală.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close