Pinum „echipează” 3 proiecte rezidențiale de lux în New York, cu produse Made in Romania

Parte a grupului italian Nusco și unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de uși, ferestre și parchet, Pinum a depășit granița Europei și furnizează, pentru prima dată, soluții personalizate pentru trei proiecte rezidențiale de lux din SUA, în valoare totală de 1,6 milioane de dolari.

Proiectele aparțin unor grupuri importante de dezvoltatori și sunt situate în regiunea Brooklyn, din New York. „Experiența de 25 de ani pe piața din România reprezintă o garanție a calității produselor și serviciilor Pinum. Reușim acum să pătrundem și pe piețele din afara Europei. Creșterea capacității de producție a fabricii din România ne permite să furnizăm soluții personalizate pentru proiecte importante din orice colț al lumii”, declară Francesco Curcio, director general executiv Pinum.

Pentru unul dintre proiectele din SUA, al cărui termen de finalizare este sfârșitul acestui an, Pinum a produs în fabrica din România un model special de uși de interior din gama premium. Panoul foii de ușă are structură tip fagure, înconjurată de un cadru perimetral și este acoperită cu placaj, pal sau MDF (fibră de densitate medie). Pe lângă rezistență și stabilitate, finisajul alb mat de lac al ușilor asigură un design elegant și o luminozitate aparte. Modelul de ușă realizat special pentru acest proiect este una din opțiunile favorite ale clienților din România și este expus și în showroom-ul Pinum din București.

În ceea ce privește ferestrele, ansamblul rezidențial din Brooklyn este echipat cu sisteme de aluminiu, concepute pentru a atinge cele mai înalte standarde de izolare termică și fonică. Calitatea și performanța tâmplăriei Pinum au fost verificate printr-o serie de teste specifice, realizate la New York, care au confirmat rezultatele în ceea ce privește stabilitatea, durabilitatea, dar și rezistența la infiltrarea aerului sau a apei. Pinum a furnizat și parchet triplu stratificat, cu structură transversală din lemn de conifere și strat superior din lemn european sau exotic, finisat cu lăcuire mată. Acest tip de podea, realizat exclusiv din lemn masiv, asigură stabilitate și rezistență, indiferent de umezeală sau temperatură, și este perfect și pentru încălzirea în pardoseală. În plus, acoperirea straturilor multiple cu un sistem de lăcuire UV-întărit asigură o valoare estetică și practică ridicată, și protejează podeaua împotriva abraziunii, murdăriei și micro-zgârieturilor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close