Piraeus Bank România devine First Bank

Consiliul de Administrație al Piraeus Bank România, întrunit miercuri, a decis să schimbe denumirea societății și a brandului comercial Piraeus Bank România în First Bank.

Procesul de rebranding va începe la sfârșitul lui 2018 și va continua în lunile ce vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibilă gradual, pe parcursul întregului proces, iar activitatea băncii se va desfășura normal. Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă și clienții săi rămân active și nu vor fi afectate de adoptarea noii identități de brand. Finalizarea procesului de tranziție către noul brand va fi anunțat de bancă tuturor clienților săi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Este un nou început, o călătorie în care inovația, dinamismul și munca de echipă ne vor duce către un banking mai bun, în beneficiul clientului. Avem susținerea unui investitor internațional de anvergură, a cărui forță financiară și expertiză ne permit să îmbrățișăm standardele unui banking modern. Vom continua să ne îmbunătățim oferta de servicii și produse, astfel încât să se alinieze cerințelor clienților locali. În același timp, vom fi atenți la semnalele lor, pentru a propune acele noi servicii și produse care să le fie de folos. Brandul First Bank vorbește despre client drept centru al interesului nostru, despre dorința de performanță, clădită cu pasiune, profesionalism și integritate”, declară Dominic Bruynseels, președinte executiv Piraeus Bank România.

În iunie, Piraeus Bank România a fost achiziționată de JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., entitate ce aparține grupului JC Flowers & Co. Este prima investiție pe care fondul o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close