Pizza Hut și Pizza Hut Delivery nu ratează nici un târg de joburi, în martie

Luna aceasta, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery prezintă posturile disponibile și recrutează noi angajați, în cadrul celor mai importante târguri de carieră anunțate la nivel național.

Persoanele aflate în căutarea unui job vor putea afla mai multe informații despre posturile deschise în cadrul celor două companii și au ocazia de a discuta direct cu reprezentanții acestora despre responsabilitățile aferente job-ului, salariu, avantaje sau posibilități de dezvoltare. Companiile au fost prezente la Angajatori de Top, în Timișoara (17-18 martie), la Târgul de Cariere din Iași (21-22 martie) și se vor afla și la Angajatori de Top București, în 24-25 martie.

În cadrul Pizza Hut sunt deschise poziții pentru lucrător în bucătărie sau ospătar și manager trainees. La Pizza Hut Delivery, candidații interesați pot aplica pentru poziții de lucrători în bucătărie, casieri și curieri. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery oferă o serie de avantaje persoanelor interesate de un loc de muncă, precum posibilitatea de a se angaja fără experiență prealabilă, pachete salariale majorate, precum și anumite bonusuri specifice. De asemenea, în cadrul celor două companii sunt organizate cursuri de instruire practică pentru pregătire, realizate de personal autorizat, dar și traininguri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea facilitează înțelegerea atribuțiilor și integrarea în cadrul echipei de lucru.

Un alt avantaj de care se pot bucura viitorii angajați este programul flexibil, ce poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Angajații pot opta fie pentru program full time, fie part time, de patru sau șase ore. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery organizează și proiecte speciale, dedicate angajaților, prin care aceștia au ocazia de a se implica în acțiuni de responsabilizare și pentru sprijinul comunității.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close