Plexus: Centru de dezvoltare nou, la Oradea

Plexus Corp. furnizor global de soluții optimizate pentru Realizarea Produselor în industria de electronice, și-a extins serviciile oferite, odată cu inaugurarea unui laborator de dezvoltare a soluțiilor de test în Oradea.

Investiția de un milion de dolari constă într-un laborator de design și dezvoltare a soluțiilor de test, aflat în cadrul facilității de producție deja existente în Oradea. Echipa nou formată va colabora îndeaproape cu centrele de design Plexus din Darmstadt (Germania) și Livingston (Scoția). Într-o primă fază, laboratorul – complet operaţional – va oferi până la 25 de locuri de muncă pentru ingineri specializați în dezvoltarea soluțiilor de test. Serviciile oferite de echipa din Oradea vor include dezvoltarea strategiilor de test, boundary scanning, teste de fiabiliate în condiții controlate de mediu și teste funcționale și în circuit (ICT). Odată cu această creștere, Plexus va putea oferi clienților săi servicii de înaltă calitate, prin colaborarea echipelor de design, test și producție, din regiunea EMEA.

Echipa de dezvoltare a soluțiilor de test va raporta direct unui manager funcțional din Oradea și va fi parte integrantă a echipei de inginerie de test, certificată ISO 9001, care este alcătuită din peste 300 de ingineri de design. Dintre aceștia, 70 sunt specialiști de test. Comercializarea reprezintă o etapă determinantă în transformarea rapidă a proiectelor în produse viabile. Execuția reprezintă un element important în obținerea unor costuri reduse și în realizarea unei tranziții eficiente spre producția de volum. Formarea unei echipe de ingineri de dezvoltare a soluțiilor de test, în Oradea, crește capabilitățile de comercializare ale companiei, pentru clienții din regiunea EMEA. Acest lucru asigură clienților noștri strategii de test excepționale, ce le optimizează planurile de intrare pe piață, în cel mai eficace mod posibil”, precizează Oliver Mihm, vicepreședinte senior al Plexus Global Engineering Solutions.

„După investițiile noastre în spațiile de producție din Scoția și România, extinderea ofertei de soluții de inginerie în Oradea demonstrează angajamentul companiei Plexus față de o strategie de dezvoltare pe termen lung, în regiunea EMEA. Soluțiile noastre pentru <Realizarea Produselor> oferă avantaje competitive pentru baza noastră de clienți din regiunea EMEA. În același timp, le oferim un excelent serviciu de relații cu clienții. Soluțiile noastre facilitează reducerea timpului de lansare pe piață a produselor și oferă strategii pentru obținerea celor mai scăzute costuri finale de producție, pentru a crește cota de piață a clienților noștri”, adaugă Ronnie Darroch, președinte regional EMEA.

Despre Plexus Corp. – The Product Realization Company

Plexus furnizează soluţii optime pentru „Realizarea Produselor”, printr-un model de flux valoric unic. Acest model de servicii centrate pe client integrează, în mod omogen, procese inovative de conceptualizare, design, comercializare, fabricare a produsului, servicii de realizare şi mentenanţă, pentru a furniza soluţii complete pentru clienţii din America, Europa şi regiunea Asia-Pacific. Plexus este lider în sectorul de piaţă axat pe volumul de producţie mic spre mediu. Compania oferă programe de o complexitate vastă, centrate pe client şi caracterizate prin flexibilitate, tehnologie, calitate şi reglementări unice. De serviciul său de relaţii cu clienţii beneficiază peste 140 de companii, care furnizează produse de marcă ce aparţin următoarelor sectoare de piaţă: Networking / Comunicaţii, Medical, Industrial / Comercial şi Apărare / Securitate / Aeronautică.

articol publicat în sb.business – ediția de toamnă 2013

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close