Plexus extinde Centrul de Design din Oradea

Lider mondial în furnizarea de servicii de proiectare și dezvoltare, producție, soluții de aprovizionare și servicii post-vânzare, Plexus Corp. își intensifică investițiile în Oradea. Extinderea Centrului de Design va permite companiei să susțină creșterea cererii de servicii de proiectare și inginerie, de la clienții din EMEA.

De la deschiderea centrului de design din România, în 2013, Plexus a înregistrat o creștere anuală a cererii pentru servicii de proiectare și inginerie, în special pentru dezvoltarea de soluții de testare. În total, compania a investit în Oradea peste 50 de milioane de dolari. În ultimul exercițiu fiscal, veniturile Plexus EMEA au înregistrat o creștere de 13 la sută, iar extinderea centrului de design de ultimă generație, cu legături directe cu producția la fața locului, va răspunde cererii în creștere pentru serviciile sale din regiune.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă colaborarea strânsă cu echipa de producție Plexus din Oradea, grupul de ingineri de testare va colabora cu echipe din alte șapte centre de proiectare Plexus la nivel global și, cel mai frecvent, cu centrele de design din Darmstadt (Germania) și Livingston (Scoția), pentru a asigura strategii eficiente de testare pentru fiecare produs în curs de dezvoltare. Extinderea va aduce beneficii pentru clienții Plexus EMEA, deoarece aduce mai aproape atât proiectarea, cât și procesul de fabricație, și va accelera livrarea produselor pe piață și îmbunătățirea calității lor.

Potrivit directorului de Operațiuni al Centrului de Design Oradea, Chie-Wen Chung, echipa Plexus continuă să crească. „Suntem în mod activ în căutare de ingineri cu abilitățile necesare pentru a ni se alătura în construirea viitorului pentru clienții noștri. Noul centru de testare oferă un mediu excelent de dezvoltare pentru angajații noștri și le permite să colaboreze cu ușurință cu colegii lor din producție”.

Expansiunea din Oradea mărește capacitățile de proiectare și inginerie ale Plexus, pentru toți clienții, dar în special pentru cei cu cerințe de introducere a noilor produse în regiune. Compania a vrut să creeze un spațiu dedicat, cu acces direct la secțiile de producție și un spațiu de laborator suplimentar, pentru a permite echipei Plexus să fie cât mai eficientă, explică Oliver Mihm, președinte regional, Plexus EMEA.

Companiile care utilizează serviciile oferite de Centrul de Design Plexus Oradea includ lideri de piață în sectoarele medical, industrial & comercial, aerospațial, apărare și comunicații.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close