Ploieşti: Adient Trim creşte cu 20 la sută salariile de încadrare pentru toţi angajaţii

Din 1 ianuarie, angajaţii Adient Trim Ploieşti vor avea salarii de încadrare cu 20 la sută mai mari, pentru a menţine veniturile nete şi după transferul contribuţiilor, în contextul schimbărilor legislative recente.

De-a lungul timpului, echipa Adient Trim Ploieşti s-a dezvoltat constant, atât din punct de vedere al numărului de angajaţi, cât şi al activităţii acestora. „Trecem printr-o perioadă în care instabilitatea este la ordinea zilei. Însă depinde de noi să găsim soluţii şi să mergem înainte împreună, ca o echipă. Majorarea salarială, de la 1 ianuarie, nu este o politică pur economică, ci o formă de respect faţă de efortul şi priceperea angajaţilor noştri”, declară Costin Trîmbiţaşu, directorul fabricii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Adient Trim Ploieşti are acum peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate aici se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5.800 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii) și Piteşti (tapiţerii).

DESPRE ADIENT

Este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici localizate în 33 țări din întreaga lume, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale – de la sisteme complete până la componente individuale. Abilitățile sale integrate, in-house, și îi permit să ia produsul de la etapa de cercetare și design, să-l urmărească pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare. Munca oamenilor de la Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close